GYIK | Divian konyhabútor és étkező

   

Konyha a tervezéstől a kivitelezésig

Divian konyhabútor

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Hol tudom megvásárolni a termékeket?

Termékeinket viszonteladó partnereinknél vásárolhatod meg, akik több éves tapasztalattal és szaktanácsadással segítenek a döntésben. Használd viszonteladói térképünk, hogy megtaláld a hozzád legközelebbi üzletet!

Mit jelent a 3D konyhatervezés?

Ha körvonalazódott új konyhabútorod pontos elképzelése, és lemérted a rendelkezésre álló helyet is, akkor jöhet a 3D konyhabútor látványtervezés! Viszonteladó partnereink szakértő kezekkel, 3D látványtervező segítségével megelevenítik az elképzelt összeállítást, és színeket, így virtuálisan megszületik a hőn áhított konyhád képe.

Nyújtanak segítséget a konyha beszerelésénél?

Több partnerünk a kiszemelt konyhabútor mellé szakembert is biztosít, aki gyorsan, precízen összeszereli, beszereli, beépíti álmaid Divian konyhabútorát. Neked csak annyi a dolgod, hogy birtokba vedd új konyhabútorodat. A beszerelés szolgáltatás elérhetőségéről, illetve részleteiről érdeklődj az adott Divian partnernél!

Lapraszereltek-e a konyhabútorok?

Tőlünk nem lapraszerelve, hanem elemenként összeszerelve kapod meg az új konyhabútorod. Ennek előnye, hogy sokkal gyorsabban és könnyebben össze tudod magadnak szerelni, ezzel időt és energiát spórolva. Ráadásul a bonyolult összeállítással járó  felesleges bosszankodást is elkerülheted.

Mit jelent az extra garancia?

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtva erősítsük a márkába vetett bizalmat, így  +1 év gyártói garanciát vállalunk konyhabútorainkra a vásárlót az értékesítővel szemben megillető törvényi garancia kiegészítéseként. Részletes információk: https://www.garancia.divian.hu/.

Problémám van a konyhabútorral, mihez kezdjek?

Számunkra rendkívül fontos, hogy az általunk gyártott konyhabútorok magas minőséget képviseljenek és vásárlóink maximálisan elégedettek legyenek termékeinkkel. Ha mégis probléma merülne fel új konyhabútoroddal, akkor fordulj viszonteladói partnerünkhöz, ahol a konyhabútort megvásároltad! Partnereink készségesen állnak rendelkezésedre, és velünk szoros együttműködésben igyekeznek mielőbb megoldani a problémát.

Új konyhabútoromhoz konyhai gépeket és kiegészítőket is tudok vásárolni?

Viszonteladó partnereinknél pénzt és időt spórolva mindent egy helyen megvásárolhatsz, ami egy jól felszerelt konyhához szükséges. Konyhabútorainkkal harmonizáló minőségi konyhai gépek, prémium kiegészítők (csaptelepek, mosogatótálcák, munkalapok, kukák, csepegtetők és egyéb praktikus kiegészítők) széles választékával várnak.

Hogyan találhatok új konyhabútoromhoz illő étkezőgarnitúrát?

A Divian kínálatában stílusos étkezőasztalok és étkezőszékek is várnak. Szakértő partnereink segítenek megtalálni az elképzeléseidnek megfelelő, konyhabútorodhoz remekül illő összeállítást!