Konyhaigépek | Divian konyhabútor és étkező

   

Konyha a tervezéstől a kivitelezésig

Divian konyha

Evido konyhai gépek

Evido konyhai gépek

Könnyű használhatóság - modern megjelenés - kiváló ár-érték arány

Az Evido-t hazánk egyik legnagyobb, kizárólag magyar tulajdonban lévő konyhatechnikai vállalkozása hozta létre, melynek alapítójai már több, mint négy évtizede kísérik figyelemmel a magyar konyha evolúcióját. A márkát letisztult design, egyszerű kezelhetőség és hosszú garanciaidő jellemzi, amellyel pontosan a magyar háztartások életviteléhez igazodik.

Máshol a garancia csak egy gyűjtőfogalom, az Evido-nál szolgáltatás. Bizonyos termékekre az alapjótálláson felül 5+ év PRÉMIUM forgalmazói kiterjesztett garanciát vállal. 

Töltsd le termékkatalógusunkat és szemezgess Evido gépeink széles kínálatából!

Katalógus letöltés

Konyhaigépek

Konyhai gépeink

Evido konyhai gépek

Evido
páraelszívók

Választékunk összeállítása során odafigyeltünk arra, hogy bármelyik termékünket is válaszd, az illeszkedjen konyhád formavilágához. Széles kínálatunknak köszönhetően több stílusból is választhatsz: szabadonálló üveg elszívó fali design-al, fali kürtös páraelszívó ívelt üvegernyővel, teleszkópos kihúzható páraelszívó. 

Evido konyhai gépek

Evido
tűzhelyek

Villany vagy gáz? Beépíthető vagy szabadonálló? Szerencséd van, hiszen tűzhely kínálatunkban mindenről gondoskodtunk! Szabadon válogathatsz rusztikus, szabadonálló és légkeveréses tűzhelyeink, illetve indukciós, gáz és cerán főzőlapjaink között!

Evido konyhai gépek

Evido
hűtőszekrények

Hűtőszekrény kínálatunkban két típus közül választhatsz: szabadonálló és beépíthető hűtőszekrény. Beépíthető hűtőszekrényeink easy-touch vezérlőpanellel és csúszózsanérral felszerelt ajtókkal kaphatóak. Mindkét típusnál termékeink Total No Frost tulajdonsággal rendelkeznek.

Evido konyhai gépek

Evido
mosogatógépek

Teljesen integrálható mosogatógépeink tökéletesen illeszkednek a vásárlók által elképzelt konyhákba. Megújult vezérlőpanellel és szimpla aquastop-al felszerelt mosogatógépeink 10 és 12 terítékesek változatban elérhetőek. Szélességük 60 és 45 cm.

Kíváncsivá tettünk?

Töltsd le termékkatalógusunkat és szemezgess Evido gépeink széles kínálatából!

Katalógus letöltés

Miért válasszon Evido háztartási gépeket?

  • Evido konyhai gépek
    Magas minőség
  • Evido konyhai gépek
    Elegáns formatervezés
  • Evido konyhai gépek
    Hosszú távú garancia

Regisztráld terméked!

Akár 5+ év PRÉMIUM forgalmazói garancia!

A kiterjesztett jótállási garanciával kapcsolatos részletes információkért
tekintsd meg a garancia szabályzatot.

Részletes garancia szabályok

Evido konyhai gépek, garancia